29/01/2013

Gratis tickets te winnen voor kasteelconcert deFilharmonie !

Annie Gosfield Veel is er niet nodig om een lome zondagochtend op te pimpen. deFilharmonie stelt voor: vijf hippe, in moods en swings variërende composities van topklasse, twee elektrificerende cello's, een op hoogspanning aangesloten strijkje en een batterij slagwerkinstrumenten. Nu nog een stopcontact vinden om dat alles in te pluggen en de lont zit aan een verkwikkend luisterfeestje. Op het programma : werk van Annie Gosfield, Astor Piazzolla en Giovanni Sollima. Op zondag 3 februari 2013 gratis mee te maken in het Kasteel d'Ursel in Hingene !

Want ter gelegenheid van dit unieke zondagochtendconcert geeft Oorgetuige een heel pak gratis duotickets weg. Wil jij erbij zijn, stuur dan als de vliegende bliksem een mailtje naar info@kasteeldursel.provant.be. Meedoen kan tot uiterlijk vrijdag 1 februari 2010 om 12.00 u. De gelukkige winnaars worden verwittigd per e-mail.

Tijd en plaats van het gebeuren :

deFilharmonie plugged : Annie Gosfield, Piazzolla, Giovanni Sollima
Zondag 3 februari 2013 om 11.00 u
Kasteel d'Ursel - Hingene

Wolfgang d'Urselstraat 9
2880 Hingene

Meer info : www.defilharmonie.be

Elders op Oorgetuige :
Verkwikkend luisterfeestje met werk van Annie Gosfield, Astor Piazzolla en Giovanni Sollima in Antwerpen en Hingene, 18/01/2013

14:50 Gepost in Concert, Muziek | Permalink |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.