04/10/2011

Gratis Logos Robo Demo in het kader van de jaarlijkse ArtBots Robot Talent Show in Gent

Robots Zaterdagavond presenteert Logos een Robo Demo in het kader van de jaarlijkse ArtBots Robot Talent Show. Met uitgewerkte demonstraties van interactieve toepassingen, inclusief een luik uit de Namuda-diptiek waarvoor een beroep wordt gedaan op danseres Emilie De Vlam. Er is vrije toegang en een uitgebreide vraag- en antwoordsessie met bouwer-ontwerper Godfried-Willem Raes. Van vrijdag tot zondag is er ook een Artbots tentoonstelling in het UFO gebouw van de Gentse universiteit, waarop ook enkele van de Logos-robots aanwezig zullen zijn.

De jaarlijkse ArtBots Robot Talent Show gaat dit jaar door van vrijdag 7 t.e.m. zondag 9 oktober, telkens van 10.00 u tot 18.00 u. Ook Stichting Logos levert als hoogtechnologisch muziekcentrum een serieuze bijdrage. En dat doen ze op tweeërlei manieren. Vooreerst kun je hun verwezenlijkingen bewonderen op een tentoonstelling die doorgaat in de 'UFO' (universiteitsgebouw Gent, Sint-Pietersnieuwstraat 35 - dagelijks geopend van 10u tot 18u). Je ontdekt er de talenten van 10 internationale kunst(producerende) robots, incusief eentje uit het <M&M> Robotorkest. In de Logos Tetraeder zelf (Bomastraat 24-28) openen ze de concertmaand dan weer met een interactief demonstratieconcert op zaterdag 8 oktober. Wip dus gerust binnen op deze Robo Demo met vrije toegang -incluis een uitgebreide vraag-, commentaar- en antwoordsessie- en stel alle vragen die je nooit durfde stellen. Bouwer en ontwerper Godfried-Willem Raes staat voor jou paraat, evenals componist-programmeurs Kristof Lauwers en Sebastian Bradt.

Tijd en plaats van het gebeuren :

ArtBots Gent, the Robot Talent Show 2011
Van vrijdag 7 t.e.m. zondag 9 oktober, telkens van 10.00 u tot 18.00 u - Opening op donderdag 6 oktober van 19.00 u tot 21.00 u
UFO Gebouw Universiteit Gent

Sint Pietersnieuwstraat 35
9000 Gent

Meer info : artbots.org/2011
-------------------------------
Robo Demo - interactief demonstratieconcert
Zaterdag 8 oktober 2011 om 20.00 u
Logos Tetraeder Gent

Bomastraat 24-28
9000 Gent

Meer info : www.logosfoundation.org

Elders op Oorgetuige :
M&M NaMuDa : interactieve dansvoorstelling met robotorkest, 19/07/2011

14:50 Gepost in Concert, Dans, Muziek | Permalink |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.